Usile oferite de Luxury sunt usi interioare originale de fabrica. Usile noastre au certificate de calitate si garantie la montaj . Vezi si expozitia de usi din magazinul din Tulcea.

Rama sau tocul usii este din lemn masiv iar pervazele sunt din lemn stratificat. In constructia usii sunt folositi doi adezivi poliuretanici foarte importanti impotriva umiditatii. Aceasta combinatie ofera usii o calitate deosebita si o durabilitate mare in timp. Culorile folosite sunt prietenoase cu mediul, non-combustibile si certificate.

Echiparea standard pentru usile de interior Luxury:

Usile de interior realizate la comanda au din fabrica 3 balamale, broasca standard din inox si garnitura de etansare, fara prag .

Optional pot fi adaugate 2 noi balamale.

Poate fi adaugata o yala pentru inchidere de tip mecanic sau magnetic.

Deasemeni broasca poate fi in culoare aurie.

Usile de interior livrate sunt usi moderne comstruite din lemn masiv, mdf si lemn stratificat.

Usile de interior indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru usile montate de noi oferim garantie la montaj.

Usile pot fi comandate pe dimensiuni standard sau pe dimensiuni extra.

Usile de interior oferite de noi sunt modele din categoriile Luxury, Cristal, Clasic, sau Retro .

Culorile pot fi albe sau pe diverse nuante conform paletarului disponibil.

Pe site sunt prezentate diverse modele de usi in diverse culori. La fiecare model de usa poate fi aleasa o culoare diferita, in functie de preferinta sau de design interior.

Usile de interior la comanda pot fi asortate cu parchetul, cu mobilierul sau fata interioara a usii de exterior . Vezi in Lucrari modele de usi asortate cu interiorul.

Livram si montam la comanda usi de interior de cea mai buna calitate atat in orasul si judetul Tulcea cat si in Constanta, Galati, Braila sau alte orase si judete la comenzi ferme.

Usile oferite de Luxury sunt de cea mai buna calitate. Aceste usi ofera casei un aspect modern. Vezi expozitia de usi din magazinul din Tulcea.

Realizam si usi glisante pentru apartamente sau case la comanda. Aceste usi pot fi usi moderne cu design luxos. Pentru o ușă de interior culisanta la living contactati-ne.

...
vezi si usi de interior laminate

tel: 0771.307.446