Mobila de Bucatarie LUXURY Modele Centro

tel: 0771.307.446

Modele diverse Mobila bucatarie

Dintr-o mare varietate de stiluri si finisaje, oferim clientilor nostri mobilier de bucatarie in culori si design modern. Dulapurile de bucatarie Centro urmaresc toate cerintele tendintelor moderne de astazi. Oferim durabilitatea si functionalitatea unei mobile de bucatarii unice. Mobilier luxury in Tulcea, de cea mai buna calitate.

Modelele prezentate mai jos sunt cu titlu de prezentare. Ele pot fi realizate ca atare dar mai ales pot fi configurate intr-o larga varietate de culori si pozitionari la alegere, lucru pe care il puteti vedea in cadrul comenzii in proiectul tehnic.

Va asteptam in showroomul din str. Babadag nr. 10, Tulcea (langa ING) pentru o oferta pe masura dorintelor si spatiului dvs disponibil.

Doar in cazul comenzilor oferim masuratorile necesare spatiului dvs, proiectarea, transportul si montajul insotit de garantie.

Mobila de Bucatarie

tel: 0771.307.446

Mobilierul de bucatarie pe care vi-l oferim se ridica la cele mai inalte standarde de calitate datorita metodei de productie intr-o fabrica de mobilier ultra moderna si cu personal inalt calificat dar si datorita materialelor de cea mai buna calitate folosite la fabricarea bucatariilor. Cand spunem de cea mai inalta calitate nu exageram cu nimic deoarece mobilierul prezentat de noi este exportat si in tari precum Germana si Suedia dar si in orient precum orasul Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Va asteptam in showroomul din str. Babadag nr. 10, Tulcea (langa ING) pentru o oferta pe masura dorintelor si spatiului dvs disponibil.

un mobilier de bucatarie de inalta calitate.

In cadrul comenzilor oferim masuratorile necesare spatiului dvs, proiectarea, transportul si montajul insotit de garantie.