Despre noi Luxury Home Style Tulcea

tel: 0771.307.446

Am deschis acest sediu pentru a oferi Inovatie Siguranta si Eleganta si celor din Tulcea care cauta mobilier si executie de cea mai buna calitate.

Suna-ne sau contacteaza-ne la Sediu (str. Babadag nr. 10 parter - langa ING ) sau Online si e posibil sa avem solutia perfecta pentru tine:

Usile si mobilierul sunt fabricate in Grecia sub standarde de cea mai buna calitate. Fabricile furnizoare sunt numarul 1 in Grecia si ofera aceeasi calitate si in tari precum Germania, Statele Unite ale Americii si Emiratele Arabe Unite.

Usile de exterior metalice sunt sigure si rezistente la intemperii pe termen indelungat lucru necesar mai ales datorita conditiilor de umiditate si temperatura din Grecia. Usile de interior sunt luxoase si asortate cu interiorul casei, durabile in timp si elegante pentru a satisface si cele mai exigente dorinte. Mobilierul de bucatarie este exclusiv, cu sau fara echipamente incorporabile, Deasemeni oferim cu ajutorul proiectarii livinguri moderne in modele si culori diverse, dressing-uri si dulapuri de haine cu usi glisante, dormitoare si paturi confortabile si durabile in stil modern sau clasic sau orice tip de mobilier de calitate ce poate fi realizat la comanda.

Contacteaza-ne pe Facebook sau suna-ne aici 0771.307.446 .

Ce spun Clientii nostri

O parte dintre clientii nostrii va impartasesc opiniile lor.

In sfarsit calitate la preturi normale.

Elena Petre

Bun

Usi frumoase de interior. De mult imi doream dar nu stiam de unde sa cumpar.

Dna Andrei

Super

Mobilier de calitate si faptul ca il montati este grozav. Si timpul este scurt de livrare..

Ioana Popa

Bine

Cifrele Noastre

Am deschis pe 17 Martie 2018 in Romania, Tulcea. Realizarile noastre de pana acum.

Proiecte: peste

100

Personal:

5

Clienti: peste

87

Certificari ISO:

2

Adresa noastra

Ne puteti vizita la adresa de mai jos sau ne puteti suna pentru detalii si programari pentru masuratori.

Adresa

Expozitie si sediu:

Strada Babadag nr 10

Tulcea

Telefon mobil

Programari masuratori si detalii tehnice

tel: 0771.307.446

Program

L-V: 9:00 - 19:00

Tel: +4 0771 307 446

Suntem o familie ce iubim frumosul si am deschis acest showroom in Tulcea pentru usi de exterior si usi de interior, bucatarii si dressinguri pentru a le oferi tuturor celor ce apreciaza stilul elegant, durabilitatea si calitatea . Te asteptam sa ne vizitezi online si in magazin si speram sa te incantam.